2e OMBC Biljartdrive wederom groot succes

Zondag 15 September jl was de tweede biljartdrive van OMBC made.
De 33 koppels die zich opgegeven hadden moesten s'ochtends om kwart voor tien verzamelen bij café ’t Hart van Made. Om onder het genot van een bakske koffie en een worstenbroodje het programma in ontvangst te nemen.Van hier uit gingen de koppels naar alle cafe's in Made en Drimmelen om 8 rondes te spelen en 4 rondes te reizen. Elk koppel speelde 8 wedstrijden tegen 8 verschillende tegenstanders in vier verschillende cafés een partij van 25 minuten.
Alle caramboles werden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van de gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden werd gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde .Het gemiddelde van veel koppels ging in de loop van de dag door bepaalde omstandigheden drastisch naar beneden.De twee koppels met het best verbeterde gemiddelde speelde de finale om als winnaar van OMBC BILJARTDRIVE 2012 uit de bus te komen.De finalisten van deze dag waren de koppels Mathieu Hoevenaar en Mark v.d. Westen tegen Ronny Rosenbrand en Mark van Groezen. Wat bij Matthieu en Mark over de hele dag wel lukte (een best verbeterd gemiddelde van 50,78%) lukte in de finale helaas niet. Daardoor moesten ze in de finale hun meerdere herkennen in Ronny en Mark.Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

De organisatie

Voor alle foto's volg deze link, voor de details van alle wedstrijden kijk hier.

 

 

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart