Zesde OMBC Biljartdrive verdient gewonnen door

Sander van Gool en Rico Norbart

 

Zondag 8 oktober jl. was alweer de zesde biljartdrive van OMBC made.
De koppels die zich opgegeven hadden moesten s'ochtends om kwart voor tien verzamelen bij café de Tijd. Om onder het genot van een bakske koffie en een worstenbroodje nog wat huisregels door te krijgen. Van hier uit gingen de koppels naar alle cafe's in Made en Drimmelen om de hele dag door te biljarten. Alle behaalde caramboles werden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van alle gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden werd gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde. Het gemiddelde van veel koppels ging in de loop van de dag door bepaalde omstandigheden drastisch naar beneden. De twee koppels met het best verbeterde gemiddelde speelde de finale bij cafe ’t Hart om als winnaar van OMBC BILJARTDRIVE 2017 uit de bus te komen.

De finalisten van deze dag waren de koppels Sander van Gool en Rico Norbart (40%) tegen Anton de Ronde en Bart de Wijs (30%). Ook in de finale was het best verbeterde gemiddelde voor Sander en Rico 31% tegen 13% voor Anton en Bart. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Speciale dank gaat uit naar Loes Warnier en Marianne Donders voor hun bijdrage aan deze dag.

De organisatie

voor de details van alle wedstrijden kijk hier.

 

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart