Zevende OMBC Biljartdrive toch gewonnen door

Pieter Domenie en Anton Pronk

 

Zondag 14 oktober jl. was alweer de zevende biljartdrive van OMBC made.
Dit keer verzamelde de koppels die zich s'ochtends om kwart voor tien bij café 't Hoekske. Onder het genot van een bakske koffie en een worstenbroodje gaf de organisatie nog de nodige informatie. Van hier uit gingen de koppels naar alle cafe's in Made en Drimmelen om de hele dag door te biljarten. Alle behaalde caramboles werden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van alle gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden werd gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde. Het gemiddelde van veel koppels ging zoals inmiddels gebruikelijk in de loop van de dag door bepaalde omstandigheden drastisch naar beneden. De twee koppels met het best verbeterde gemiddelde speelde de finale bij cafe de Tijd om als winnaar van OMBC BILJARTDRIVE 2018 uit de bus te komen.

Dit keer hadden we zowaar twee finales, tijdens het spelen van de eerste finale kwam de organisatie tot hun schrik tot de conclusie dat er een en ander fout gegaan was in de berekeningen van de gegevens die gedurende de dag verzameld worden. De finalisten die aan het spelen waren zijn zowaar niet de juiste. Na wat puzzelen ging de echte finale tussen de koppels Pieter Domenie en Anton Pronk tegen Micky Netten en Corne van de Pluijm. Uiteindelijk kwamen Pieter Domenie en Anton Pronk als winnaars uit de bus. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

De organisatie

De totale standen lijst kan men hier vinden.

 

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart