Achtste OMBC Biljartdrive gewonnen door

Guido en Freek van Gils

 

Zondag 13 oktober jl. was alweer de achtste biljartdrive van OMBC made.
De koppels die zich opgegeven hadden moesten s'ochtends om kwart voor tien verzamelen bij café het Tapperijke. Om onder het genot van een bakske koffie en een worstenbroodje nog wat huisregels door te krijgen. Van hier uit gingen de koppels naar alle cafe's in Made en Drimmelen om de hele dag door te biljarten. Alle behaalde caramboles werden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van alle gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden werd gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde. Zoals verwacht gingen ook nu weer de gemiddeldes van veel koppels in de loop van de dag door bepaalde omstandigheden naar beneden. De twee koppels met het best verbeterde gemiddelde speelde de finale bij cafe Hof van Holland om als winnaar van OMBC BILJARTDRIVE 2019 uit de bus te komen.

De finalisten van deze dag waren de koppels John Razenberg en Bert Pals (40%) tegen Guido en Freek van Gils (43%). Ook in de finale was het best verbeterde gemiddelde voor Guido en Freek 53% tegen 10% voor John en Bert. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Speciale dank gaat uit naar Loes Warnier en Marianne Donders voor hun bijdrage aan deze dag.

De organisatie

voor de details van alle wedstrijden kijk hier.

 

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart