Elfde OMBC Biljartdrive gewonnen door

Jerom Walters en Lorenzo Verwijmeren

 

Zondag 9 oktober jl. was alweer de elfde biljartdrive van OMBC made.
De koppels die zich opgegeven hadden moesten s'ochtends om kwart voor tien verzamelen bij café het Hart. Om onder het genot van een bakske koffie en een worstenbroodje nog wat huisregels door te krijgen. Van hier uit gingen de koppels naar alle cafe's in Made en Drimmelen om de hele dag door te biljarten. Alle behaalde caramboles werden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van alle gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden werd gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde. Net als in voorgaande edities gingen de gemiddeldes van veel koppels in de loop van de dag door bepaalde omstandigheden naar beneden. Na de 2 Corona jaren mochten nu weer de twee koppels met het best verbeterde gemiddelde de finale spelen bij café het Hoekske om als winnaar van OMBC BILJARTDRIVE 2022 uit de bus te komen.

De finalisten van deze dag waren de koppels Guido Bakx en Ad van Fessem (36%) tegen Jerom Walters en Lorenzo Verwijmeren (27%). In de finale was het best verbeterde gemiddelde voor Guido en Ad xx% tegen yy% voor Jerom en Lorenzo. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Speciale dank gaat uit naar Romy Fennema voor het bijhouden van de uitslagen en stand gedurende deze dag.

De organisatie

voor de details van alle wedstrijden kijk hier.

voor de funn kun je hier nog wat foto's bekijken.

 

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart