Vooraankondiging Biljartdrive 2024


Beste biljartvrienden,


Eerder dan anders is de inschrijving voor de Biljartdrive Libre koppeltoernooi geopend. Door het grote aantal inschrijvingen van de afgelopen jaren willen wij jullie vragen om jullie als koppel eerder op te geven.

Datum zondag 13 oktober 2024

Speelstijl Libre koppeltoernooi

Start locatie volgt spoedig

Finaleronde volgt spoedig

Voor wie nog niet weet hoe het werkt, hieronder een beknopte uitleg.

Elk koppel speelt gedurende de dag haar wedstrijden in diverse speelgelegenheden in gemeente Drimmelen. Ieder koppel zal hiervan vooraf over worden ingelicht. De dag zelf start gezamelijk in een van de speelgelegenheden, waarna elk koppel zijn weg vervolgd volgens planning.


In de middag wordt er een lunch verzorgd, elk koppel wordt vooraf op de hoogte gebracht waar zij lunchen. Aan het einde van de dag worden de koppels in 1 van de speelgelegenheden verwacht waar aldaar de finale ronde wordt gespeeld.


De puntentelling is als volgt. Alle caramboles worden bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal beurten van de gespeelde wedstrijden. Het gemiddelde van deze wedstrijden word gedeeld door het van te voren opgegeven gemiddelde. De twee koppels met het best verbeterde gemiddelde spelen de finale.


De organisatie

Download het inschrijformulier hier.

Gebr. van Dijk Agricentrum Amerhal Biemans By Bas Cafe Diepstraten Cafe Hof van holland Cafe t Hart Cafe t Hoekske Cafe t Steegje Cafe t Tapperijke Cafe t Voske Fennema Schilderwerken Fortune Hermus Made De Polderpub PJC van Kastel RFM Montage Segeren Smits Schilderwerken Bloemisterij Kielestein Trefpunt Verhoeven Watersport botenverhuur De Boei Bootservice Zeester Zijlmans Cafe Ligthart